Šta je rekonekcija?

Rekonektivno lečenje i rekonekcija.

Kao prvo, moramo da razlikujemo dve stvari. Jedno je Rekonektivno lečenje, a drugo je Rekonekcija.

REKONEKTIVNO LEČENJE je izuzetno jednostavna ali vrlo efikasna metoda. Ovde je moć više inteligencije na delu. Iscelitelj je tu samo da napravi konekciju da pomogne uspostavljanju harmonije između čoveka i Univerzuma.
REKONEKCIJA je process u kome se ponovo usklađujemo sa energetskim linijama koje nam omogućavaju pristup višim frekvencijama informacije i svetlosti.
Ko se njome može baviti i da li se na svakoga može primeniti?

Rekonektivnim lečenjem može da se bavi svako ko ima želju da pomaže drugim ljudima. Isto tako, ovaj vid isceljenja dostupan je svakome ko želi da ispravi neku neravnotežu u telu, bilo na psihičkoj ili fizičkoj ravni.

Kako Rekonekcija deluje?

Za sada ne postoji precizan odgovor na ovo pitanje. Izgleda da je na delu neka viša inteligencija koja obavlja čitav process. Uloga rekonektičara je da bude što bolji kanal kako bi ove fine frekvencije mogle lakše da stignu do pacijenta.

“Rekonekcija i rekonektivno lečenje su više nego energetsko lečenje. Ovde se radi o donošenju svetlosti i informacije na našu planetu i o ponovnom povezivanju DNK lanaca i reintegraciju „NITI”. Uspostavlja se komunikacija između uzvišene svesti klijenta i uzvišene inteligencije. Lečenje se događa za vreme tog procesa.” – Dr Perl

rekonktivno lecenje

Za koje slučajeve se preporučuje / u kojim slučajevima je primenjiva?

Rekonektivno lečenje je predmet interesovanja Instituta za medicinska istraživanja širom sveta. Postoji evidencija brojnih izlečenja bolesti opasnih po život, ozbiljnih anatomskih deformacija i mentalnih oboljenja, koje savremena medicina nije uspela da izleči.
Moje iskustvo iscelivanja (počevši od aprila 2008.) dalo je dobre rezultate kod lečenja astme, dijabetisa, bolova u kičmi i kostima, vitiliga, smanjivanja mentalne napetosti i raznih psihoza i za sada jedno uspešno icelivanje malignog tumora.

Kakve dobiti klijent može očekivati od tretmana?

Klijent može ponovo da uspostavi balans u organizmu i to na fizičkom, mentalnom, emotivnom i spiritualnom novou.

Dr. Perl voli da kaže: “Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas.”

Kako tehnički izgleda jedna seansa?

Seansa traje 30 minuta, pacijent leži udobno na leđima, a rekonektičar pretražuje tokove frekvencija na njegovom telu, dok ne oseti mesto gde treba da se zadrži pažnja. Proces teče spontano i veoma je prijatan za pacijenta. Ne postoji fizički kontakt između rekonektičara i pacijenta.

Rekonekcija sa kime ili čime?

Rekonekcija nas vraća u nazad u stanje oživljenosti, iskustvo koje možemo nazvati sećanje na celinu, kada smo bili fizički i intuitivno povezani sa svim tokovima prirodnih zakona… To je usklađivanje sa energetskim linijama (meridijanima) na našem telu, a istovremeno sa energetskom mrežom koja pokriva Zemlju, a isto tako i Kosmos.

Odakle dolazi isceljujuća energija i da li je svako ima kao prirodni dar?

Možemo reći da je to energija, preciznije visoke frekvencije elektro-magnetnih talasa dolaze iz Univerzuma. Fizika to mesto naziva JEDINSTVENO POLJE – polje beskonačne energije i inteligencije.

Svaki čovek, kao i sve u materijalnoj kreaciji u svojoj osnovi sadrži jedinstveno polje, što znači da svaki čovek može da bude izraz različitih fluktacija inteligencije i energije.

Ako da, znači li to da svako može tretirati sebe ili druge na sličan/isti način?

Svako ko prođe seminar kod Dr. Perla biva “probuđen” u korišćenju ovih frekvencija, tako da je u stanju da tretira, kako druge, tako i sebe.

Autor Rekonekcije Dr Perl u knjizi kaže da Rekonekcija nije tehnika. Kako je onda poučava/prenosi drugima?

U pravu ste, rekonekcija nije tehnika. Potrebno je samo da se uskladite sa ovom novom frekvencijom, a Dr Perl je zbog nečeg odabran da bude prva karika u tom lancu.

U knjizi se pominje i tzv.Teorija Struna, što je teorija kvantne fizike. Šta ona znači i ima li  to neke veze sa starom indijskom teorijom o tzv. “gunama”?

Kvantna fizika nije baš jednostavno polje za diskusiju ali prema mom laičkom shvatanju, ovde se radi o tome da u konceptu rekonekcije struna, najmanje čestice u Kosmosu nisu subatomske čestice (protoni, neutroni, elektroni), pa čak ni kvarkovi, leptoni, neutrini itd.

Izgleda da najfundamentalnije čestice u u Kosmosu uopšte i nisu čestice, već se mogu opisati kao petlje struna koje vibriraju na određenim frekvencijama. One određuju identitet struna, a prema tome i vrstu čestice čiji je ona deo.

Drugim rečima, ne postoji razlika između materije i energije. Sve je to jedna fina kosmička muzika, jedna predivna igra svetlosti koju kroz postupak lečenja unosimo u trenutnu materijalnu realnost.

Dr Perl kaže u knjizi: “Ponovo se povezujemo sa onim što smo nekada bili.” Na koji period misli i zašto smo to zaboravili ?

Ovo je vrlo interesantno pitanje? Dr Perl kaže da neki izvori ukazuju na to da je čovek nekada imao 12 lanaca DNK (danas ih ima samo 2). Rekonekcija lanaca nagoveštava da će ljudska rasa umesto da nastavi da evoluira, na gotovo linearan način imati koristi od istovremenog dosezanja u prošlost. To je ono što se dešava Rekonekcijom – otvorena je mogućnost da se povežemo sa onim što smo nekada bili.

Po čemu se Rekonekcija razlikuje od ostalih tehnika isceljivanja?

Od prvog momenta kada stupite u kontakt sa rekonektivnom energijom ona je stalno tu. Nisu vam potrebne bilo kakve zaštite od negativnih energija, kristali za pojačavanje dejstva, određeni rituali, simboli ili nešto slično.

Vibracija prethodne tehnike (ako se čovek bavi sa nekom drugom tehnikom) obično ustupa mesto rekonektivnim frekvencijama. To ne znači da su te tehnike izgubljene, bolje je reći da su sublimirane u rekonektivni proces.

Kako se osećate dok radite seansu/kakav je osećaj biti “provodnik” isceljujuće energije?

Iskustvo je uvek drugačije, zavisno od pacijenta koji je prisutan. Uglavnom se osećam dobro, a pogotovo kada pronađem pravu frekvenciju. Tada se uspostavi jako fina interakcija između rekonektičara i pacijenta.

Budite slobodni da me kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja putem telefona 063 7818333 ili putem kontakt forme.

Call Now Button