Lečenje životinja rekonektivnim isceljenjem

Iskustva u lečenju konja

Iskusila sam rekonektivno lečenje i ličnu rekonekciju na sebi i moje iskustvo je ne manje fascinantno kao kod ostalih cija iskustva citam i slusam… Ali nije to jedini razlog mog odusevljanja ovom metodom ili tehnikom lecenja ili bolje receno ovom novom dimenzijom zivljenja…  Ja sam imala priliku pa prisustvujem i posvedocim kako rekonektivno lecenje pomaze zivotinjama, ni manje ni vise – konjima!

Naime, pozvala sam Dejana da “pokusamo” da pomognemo petogodisnjoj kobili, inace vrhunskom takmicarskom preponskom konju koji je na samom pocetku karijeje i sa vrlo perspektivnim prognozama u ovom sportu. Kobila je od udarca koji je zadobila valjajuci se u boksu zadobila potres mozga  koji se manifestovao potpunim gubljenjem kontrole desne strane tele, “propadanjem” desne prednje i zadnje noge prilikom koracanja, vucenjem zadnje noge…. Naravno oficialna veterina je radila svoje i pokusavala da kobili pomogne.

Nedelju dana nakon povrede Dejan je uradio jednu seansu lecenja na daljinu, a potom nakon dva – tri dana jos jednu, ali licno.  Tri – cetiri sata nakon Dejanovog odlaska iz stale kobila je pocela da se propinje na zadnje noge, da pokazuje prve znake zivoti i raspolozenja i pocela je da se valja ponovo, sto je bilo neverovatno s obzirom na prethodno stanje!  Ona je jos uvek pod budnim oko veterinara, jos uvek ima problema sa zadnjom nogom, ali stanje se evidentno poboljsava ….

Drugo iskustvo je lecenje dvanaestogodisnje kobile koja je takodje preponski takmicarski konj. Name kobila je dozivela udarac u glavu prilikom transporta i pored posekotina  zadobila i pucanje kapilara u nosu.  Udarac je bio evidentno jak, bol takodje.  Nekoliko dana nakon udarca kobila je jako tesko disala i to je bio razlog da pozovem Dejana u pomoc.

Nakon dve seanse licnog rekonektivnog lecenja u razmaku od nedelju dana kobila je pocela da dise sasvim normalno, da dozvoljava da se dodiruje po mestu gde je zadobila udarac, dakle i bol je prosao.  Pored toga kod ove kobile sam zapazila veoma  izrazeno opste poboljsanje stanja u fizickom i psihickom smislu  – smirenija je, bez stresnih reakcija, bez napetosti, poboljsao joj se apetit tj. ona je imala konstantan problem sa varenjem te sam zbog toga uvek bila na oprezu zbog eventualnih kolika, jela je nerednovno, ostavljala obroke….sada je to potpuno sredjeno pojede kompletan obrok onog momenta kada je za to vreme i kada joj se da.

Gordana

lecenje-zivotinja-konjBudite slobodni da me kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja putem telefona 063 7818333 ili putem kontakt forme.Call Now Button