Dr Erik Perl (Dr Eric Pearl)

dr erik perl

Dr Eric Perl se 12 godina uspešno bavio kiropraktikom na Beverli Hilsu sve do 1993. godine kada su njegovi pacijenti počeli da govore o vrlo neobičnim iskustvima i senzacijama koje su imali prilikom tretmana kao što su razni mirisi, boje, viđenje anđela. Ovi tretmani su imali za rezultat čudotvorna izlečenja raka, Aidsa, cerebralne paralize, urodjenih deformiteta i mnogih drugih bolesti koje se danas smatraju neizlečivima. Sve se to dešavalo kada bi  Dr Eric držao svoje ruke u blizini pacijenata.

Ovo je prirodno imalo za posledicu povećan interes medicinskih radnika i naučnika u bolnicama i na univerzitetima širom sveta: Džeksonova memorijalna bolnica, Kalifornijski univerzitet u Los Anđelesu (UCLA), medicinski centar Sedar-Sinaj, univerziteti Minesote, Majamija, Arizone. Dr. Pearl je gostovao u Ujedinjenim nacijama a jedno predavanje je održao i u Beogradu samo za medicinske radnike.

Izlečenja njegovih pacijenata su do sada dokumentovana u šest knjiga, a njegova knjiga « REKONEKCIJA: LEČI DRUGE IZLEČI SEBE» izdata je na preko 30 jezika i na vrlo lep i duhovit način izlaže suštinu i nit priče o Rekonekciji.

Dr Perl veliki deo godine provodi na seminarima širom sveta gde nesebično podučava ljude kako da pomognu sebi a tako i drugima prenoseći im ovaj dar zvani Rekonekcija.

Iskustva pacijenata

“Nisam smatrala da je vredno živeti. Uopšte nisam imala svoj život dok nisam srela Dr. Perla. Želim da znate da sam izlečena, nije mi se samo popravilo zdravstveno stanje, ja sam potpuno zdrava.”
Mišel, izlečena od sindroma hroničnog umora i fibromigalije

“To je bilo čarobno! Ustao sam i bio sam visok 180 cm. Ugledao sam svoje desno stopalo kako je ispravljeno, baš kao i levo. Po prvi put u svom životu sam imao dve nezavisne noge”
Geri, koji je imao urodenu deformaciju.

lecenje

“Doktor je potvrdio moj predosećaj da mi lekovi više nisu potrebni. Nakon svega tri meseca umanjio sam korišćenje lekova za 95% a moja pituralna žljezda je odlično funkcionisala. I moj doktor i ja smo znali jedno, a to je da me je Dr. Perl izlečio.”

“Činilo mi se kao da andeli imaju parti oko mene. Osećala sam kako mi je srce širom otvoreno, spremno da primi sve te emocije. Bio je to čaroban, predivan doživljaj. Meni više nisu bile potrebne transvuzije krvi svakog drugog dana koje su do tada bile neophodne za moj opstanak. Više mi nije bila potrebna ni invalidska stolica. Ni jedan jedini put.”
Izabel, koja je bolovala od raka.

Zvanični sajt Dr Perla https://www.thereconnection.com/

Budite slobodni da me kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja putem telefona 063 7818333 ili putem kontakt forme.

Call Now Button