Iskustva mojih pacijenata

Žarko (Sombor)

Malo sam istraživao o efektima nameštanja atlasa i po preporuci prijatelja koji je takođe uradio zahvat kod Dejana, odlučih da ga i ja uradim. Dejan je prvo ustanovio da li je pršljen pomeren, pa na koju stranu i po tom je urađen zahvat. Bola nije bilo. Odmah nakon zahvata uočio sam rezultate. Na licu sa osećao toplinu, a na obodima lica golicanje… kao kad vam se posle utrnuća ruke ili noge vraća krv nazad, otprilike takav osećaj. Primetio sam narednih dana da su mi boje intenzivnije, dalje kako su dani prolazili osećao sam se sve aktivniji, brži, budniji, prisutniji, življi.

Pre zahvata sam imao hronično nizak pritisak, naime, nizak pritisak je vaoma prisutan kod članova moje porodice. Pošto sam primetio veliku promenu na sebi, uzeo sam da izmerim pritisak. Bio je normalan. I dalje mi je fascinantno koliko tako mali zahvat može da te promeni.

Preporučio bih svima da obave pregled atlasa i na osnovu rezultata pregleda da urede nameštanje atlasa, ako je to potrebno, jer moje iskustvo potvrđuje da ono dovodi do boljtka psiho-fizičkog stanja. Iskreno se zahvaljujem Dejanu na svemu pruženom.

Milana G.
U poslednjih šest meseci imala sam ogromnih problema sa disanjem. Kako doktori kazu Astma…. Pumpice mi nisu pomogle, koliko su ove dve terapije. Taj osećaj je neopisiv. Kao da lebdim, opet sam ona ista, opet normalno dišem. Zahvalna sam zbog svega. Nadam se da će i drugim ljudima pomoći, samo verujte i sve će biti ok!

Marija (Sombor)
Posle prvog i drugog lečenja sam se osećala fantastično, raspoloženo i srećno Imala sam problem sa virusom na srcu, i lekar mi je saopštio da je srce oštećeno, kada sam posle drugog lečenja bila na ultrazvuku pokazalo se da je srce neoštećeno a virus je bio prisutan u maloj meri. Ja verujem da će i to nestati.
Imala sam i Rekonekciju. Nisam osetila par dana promene, međutim posle  5-6 dana se opet osećam opušteno, zadovoljno i srećno. Od prvog trenutka sam prihvatila ovo lečenje, srećna sam zbog toga i želela bih da i ja lečim i usrećujem ljude!

Jelena (Novi Sad)
Iskustvo lečenja je jedinstveno i do sada nedoživljeno. Lečenje na daljinu mi je pomoglo da prevaziđem velike probleme i bolove koje sam imala zbog povrede oka. Rekonekcija me je učinila izuzetno energetski jakom. Neobično i veoma pozitivno iskustvo i doživljaj za koji imam osećaj da će doći do izražaja još više nakon što mi se prvi utisci slegnu.

drvo-zivota

Stojan (Novi Sad)
Bol u donjem delu kicme, koji je bio konstantan u prethodne dve godine i koji mi je onemogućavao naročito noću da se pokrećem, nakon tri tretmana u potpunosti je nestao. Sada noću duže  spavam bez prekida, manje ustajem i u celini mnogo se bolje osećam. Pored bola u kičmi, bol u levoj ruci takođe je bila velika. Nakon tretiranja bol od kojeg nisam mogao dići ruku nestao je kao rukom odnešen.

Dragana (Sombor)
Mia stara godinu dana, problem sa psihomotornim razvojem. Uz pomoć terapije, počinje normalno da sedi, da se okreće I da polako samostalno stoji. Takođe uspeva da se iz ležećeg položaja postavlja u sedeći. Raspoloženija je i nema problema sa svakodnevnim sekretom iz nosa i grla.

Milica (Inđija)
Devojčica 1997.godište boluje od cerebralne paralize, težeg oblika!  Nakon terapije Rekonekcije primetila sam da više hoda, ne puzi i ne sedi u nepravilnom položaju. Stabilnije stoji i pušta se samostalno, nadam se da će biti još bolje!

Branka (Novi Sad)
Moja majka Milica ima 86. godina. Pre 14 dana je pala i doživela skok šećera na 29,6 jedinica. Usledili su i drugi problemi tako da je lečena u bolnici. Rekonekciju sam upoznala pre godinu dana a početkom ove godine sam i sama rekonektovana. Poznato mi je da se doživljavaju razni fenomeni pa sam pozvala Dejana da tretira mamu jer je po meni ovo najkvalitetniji način isceljivanja. Posle prve terapije bolovi u leđima su se intenzivirali, davala sam joj jače analgetike, pauza do druge terapije je bila tri dana. Posle druge terapije došlo je do poboljšanja varenja, potpunog nestanka bola u nogama, produženja vremena provedenog u snu bez bolova, bolje koncentracije i smirenja celog tela.

Nevenka (Kotor)
Tokom same rekonekcije bilo je interesantnih senzacija, posebno po lijevoj strani tijela, najviše oko lijevog ramena. Posle Rekonekcije počela je ubrzana materijalizacija nekih želja i ideja. Takođe mi se dešavalo pojačano čiščenje na svim nivoima. Osećala sam potrebu da se centriram, sabiram, generalno bila sam smirenija a to se I nastavlja:

Bogdan (Split)
Impresije: – poboljšanje cirkulacije u nogama, prestao bol u vratnim kralješcima, lakše podnosim fizičke napore zbog smanjenih bolova lumbalnih mišića lijeve strane.

Angela
Za vreme drugog tretmana osećala sam kao da mi se izvlači bolesni deo i osećala sam jake energetske treptaje oko oštećenih pluća. Bolovi su mi prestali. Zaista sam zahvalna što sam imala priliku da se upoznam sa g. Dejanom.

Mirjana (Sombor)
“Povrat iz nepovrata, put iz bespuća,svetlost iz tame, čudo od nečuda”
Prvi rezultat:Tumor na jajniku 02.02.2008.
Drugi rezultat (posle rekonektivnog lečenja) 25.08.2008.
Gvožđe 85 (120-160)                                     gvožđe 113
Sedimentacija.  86                                          16
Tumor marker    68,0                                      7,46
Gornja granica   21,00                                     —-
Bez lekova                                                       —-
16.09 2008. zakazana operacija jajnika a 17.09.2008. bez hirurške intervencije otpuštena iz Sr. Kamenice.

Petar (Subotica)
Imam 46 god. i još od vojske vučem hroničnu upalu prostate, sa povremenim bolovima nakon prehlada. Februara meseca sam se prilično prehladio što se posebno videlo po konstantnim bolovima u predelu prostate. Godinama idem, povremeno, na neprijatne preglede prostate i uvek sam imao bakterije kao logičnu posledicu upale. Krajem februara sam zakazao pregled prostate – bris, i nakon toga pregled kod urologa u bolnici u Subotici.
Dejan Berbatović mi je uradio jednu seansu, nakon čega sam osetio poboljšanje i ubrzo prestanak bola. Početkom aprila meseca sam uradio pregled – bris, prostate u Zavodu za zaštitu zdravlja u Subotici kojom prilikom nije pronađena bakterija. Napominjem da Sam prilikom svakog ranijeg pregleda prostate imao bakterije i uzimao terapiju – antibiotike, nestala bi ta bakterija a pojavila bi se druga…. Napominjem da od februara nisam uzimao nikakve lekove, jer sam čekao prvo pregled kod urologa.
Kupam se u hladnoj vodi, komotno se oblačim, ranije bih osetio prostatu, ovo leto se to nije dešavalo, čak se namerno izlažem hladnoći da vidim da li ću osetiti prostatu, ali ništa. Ovo sam napisao zato što sam siguran da je to poboljšanje došlo nakon posete Dejanu Berbatoviću i svakako ću se potruditi da ceo postupak ponovim bar još jednom.

dna

Igor (Leskovac)
Kod mene je davno dijagnostikovan visoki anksiozni poremecaj pracen fobijama, nelagodnoscu – drugim recima tesna koza! Obilazio sam razne psihijatre, ali niko mi nije u potpunosti pomogao da se resim ove vrlo nelagodne bolesti (NEUROZE).
Pre destetak dana sam otisao u Novi Sad kod Dejana po preporuci nekih ucitelja TM-a i iako je putovanje i sam boravak bio prilicno mucan i nagao s obzirom na moje napeto stanje, nisam se pokajao i zahvaljujem Gospodu sto me je povezao sa covekom koji mi je prvo uradio REKONEKTIVNO LECENJE, a zatim REKONEKCIJU kao nesto, laicki receno, mnogo snaznije i permanentno (rekonekcija se radi samo jednom u zivotu a rekonektivno lecenje moze kad god za to postoje opravdani razlozi).
Moje iskustvo sa REKONEKCIJOM bilo je na licu mesta opustajuce, smirujuce; za vreme tretmana sam osecao da mi telo lagano trne i da su mi udovi teski, blaga toplota u predelu lica i cela se smenjivala sa osecajem blagog povetarca, skoro da sam prestao da disem, samo bih povremeno duboko uzdahnuo i prostenjao od zadovoljstva, misli koje su u pocetku bile prilicno napadne su ustupile mesto TISINI, NEKOJ NEOPISIVOJ PRAZNINI KOJE JE OBOJENA BLAZENSTVOM, A SVIH 7 CAKRI KAO DA SU SE OTVORILE, NAROCITO ONA IZNAD TEMENA GLAVE. PREDIVNO ISKUSTVO.

Ovo, ili nesto slicno sam iskusio i prilikom prvog dana kada je Dejan radio otvaranje meridijana, a i sutradan kada je radjeno zatvaranje istih meridijana koji moraju, ali ne smeju biti duze od 24 sata otvoreni za KOSMICKE SILE ILI BOGA… zasto ne smeju, ne znam, ali takvo je pravilo.
I prilikom REKONEKTIVNOG LECENJA  sam se slicno osecao, s tim sto zadnja dva tretmana su bila radjena na daljinu, a sto je zanimljivo, iako smo rekonekticar i ja bili udaljeni kilometrima ja sam jasno osecao kako on tamo negde “daleko” radi RUKAMA IZNAD MOG TELA I TACNO SAM MOGAO DA OSETIM TRENUTAK KADA JE PRESTAO DA VRSI TRETMAN… jos neko vreme posle tretmana sam ostao u lezecem polozaju, jer mi je jako prijalo da lezim i uzivam.

Dušica, Novi Sad
Pokušaću da u nekoliko reći opišem moj doživljaj rekonektivnog lečenja, ma da je ono što se rečima ne može iskazati mnogo veće. Ako je tačno što se kaže-da čovek postane svestan onoga što je imao tek kada to izgubi-ja sam postala svesna veličine “deponije” raznog otpada u sebi – od osećaja krivice pogotovo vezano za porodicu,preterane odgovornosti,silnog stresa , pa do same činjenice starenja i približavanja kraja ovozemaljskog bitisanja. Zatrpana svim tim teretom, nisam baš bila dobro društvo samoj sebi, pogotovo što živim sama, a lična samokontrola me je sprečavala da svoj teret nemilice udeljujem svojoj okolini. Godinama pokušavam da nađem izlaz iz tog zamršenog klupka(to je doslovno tako-ne znate koju nit treba povući da se sve to odmrsi). Ne kažem da ono što sam činila u tom pravcu nije bilo dobro, jednostavno, davalo je jedva primetne rezultate, koji bi se gubili pri svakom sledećem većem stresu. Sve je to bilo manje-više trenutno, sporo i jedva primetno. Za Rekonekciju sam saznala iz knjige Dr. Erika Perla, nešto je u meni “zazvonilo”-to je to! Oduševljenje je bilo još veće kada sam saznala da mogućnost Rekonektivnog lečenja postoji i tu u N.Sadu. Od prve seanse je počelo “veliko čišćenje”, u početku vrlo burno, da bi kod četvrte to čišćenje doprlo do mnogo suptilnijih nivoa,a rezultati su zapanjujući i neočekivani! Što vreme više odmiče, sve sam ih svesnija.

Najveći deo “deponije” je zauvek nestao, a rezultat toga je potpuna promena načina razmišljanja, postalo je pozitivnjje , odnos prema životu i problemima je mnogo ležerniji, nestao je izjedajući osećaj krivice. Nazirem da se polako pojavljujem “ja”, onakva kakva sam nekada bila (mentalno, psihički, duhovno, emotivno), vraća mi se hrabrost, optimizam i samopoštovanje, postajem sebi bolje društvo. Pošto je nivo stresa bitno smanjen, postepeno nestaju i problemi sa povišenim pritiskom i srčani problemi vezani za stres(aritmija, angina pektoris) i nadam se da će se potpuno povući, a ukoliko se i pojave , sada znam koji je najbolji lek za to. Dr. Perl je u svojoj knjizi rekao da svako od Rekonekcije dobija ono što mu je najpotrebnije, ja mogu reći da sam to i dobila , ustvari, dobila sam rekonekciju sa samom sobom. Osećam se celovito, mnogo sam smirenija i otvorenija prema okolini i imam više ljubavi prema svima.Sve je dobro i želim da se i dalje razvijam u tom smeru. Hvala Dejanu, Dr. Perlu i Rekonekciji.

energetsko-polje-rekonekcija-isceljenje

Dragan M. (Novi Sad)
Rekonektivno lečenje je izuzetno uspešna metoda lečenja koja je uzdrmala ozbiljne lekarske krugove u svetu. Prilikom istraživanja te metode lečenja doktora Erik Perla, došlo se do bitnih zaključaka:
da se tu radi o donošenju svetlosti i informacija na našu planetu i rekonekciji (rekonektujemo se sa onim što smo nekad bili) lanaca DNK tj. NITI (veza sa paralelnim planovima egzistencije).
Prethodno pomenute  procese sam želeo da doživim, iako je moje zdravlje bilo u skoro odličnom stanju [na tretmanu smo otkrili g-din. Dejan Bejatović i ja problem od udarca u staroj saobraćajci (pre 18 godina)  u predelu levog oka i slepoočnice.
Lečenje je bilo začuđujuće jednostavano a pritom izuzetno efikasano. Ovde je moć Više Inteligencije delovala, imao sam osećaj da je Dejan tu samo bio da napravi konekciju sa njom i omogući ponovno uspostavljanje harmonije mene i Univerzuma za samo 30 minuta (trajanje jednog tretmana). Meni je trebalo samo 3 tretmana, što ne znači da bi tako bilo i za druge. Osećaji u telu su bili različitog intenziteta a sva čula pobuđena: bubrenje delova tela, trnci, viđenje različitih boja iako su oči bile zatvorene, dizanje kose na glavi, osećaj vučenja udova (naročito nogu, iako u toku tretmana fizički ne dodiruje pacijente), vibracija delova tela i lica, ako je bilo bolova oni su bili trenutni i blagi, osećaj uronjenosti tela u želatinastu masu i jaka svetlost.

Nakon tretmana su mi se dogodile značajne promene u životu i zdravlju: Fizičke mogućnosti se uvećavaju zbog jakog energetskog punjenja, Balansira mi se endokrini sistem (optimizuje metabolizam), Uzdignut sam mentalno, emotivno i duhovno na više energetske vibracije. Što je najbolje razvoj ne prestaje. HVALA!

Ivana (Split)
Više od tri dana sam imala temperaturu 39 C i vrlo jake glavobolje. Tablete za snižavanje temperature nisu pomagale uopće. Nakon tretmana na daljinu temperatura je odmah pala na 37,2 C i sutradan je više nisam imala.Također je nestala i nesnosna glavobolja. Tokom tretmana osjećala sam se potpuno opušteno i iako u potpunom mraku i zatvorenih očiju kao da sam vidjela sjene Dejanovih ruku kako mi prolaze ispred očiju. Osjećaj je bio kao u dubokoj meditaciji. Odmah nakon tretmana sam mogla sjesti za stol i nešto pojesti što prethodnih dana zbog glavobolje nisam mogla ni zamisliti. Preporučujem svima da probaju.

Saša (Novi Sad)
Danas pišem sticajem okolnosti, ali blagodeti Dejanovih tretmana, Ja i moja porodica i svi zaposleni u mojoj firmi uživamo preko godinu dana. Kao i sve u životu počelo je spontano, iskreno i slučajno. Bilo da je reč o tretmanu «na daljinu» ili u direktnom kontaktu; rezultati i brzina izlečenja su zapanjujući! U nizu, pomenuću jedan koji je na mene zapravo ostavio najveći utisak. Moje koleno «slučajno» je ispalo  iz ležišta i odmah sam ga samostalno «namestio»ali oštećenje okolnog tkiva i tetiva bili su neprijatno bolni. Samo jedan tretman učinio je da operacija bude potpuno isključena kao potencijalna terapija izlečenja. Lekar na kontroli nije mogao da poveruje moje koleno kao da nikada nije ni bilo povređeno?

Dragan (Novi Sad)
Često sam imao problema sa upalama krajnika i prehladama. Nijedna prehlada nije mogla da prođe bez upale grla i krajnika. Bol i malaksalost bi trajali danima i nijedan lek nije pomogao da se to u neko dogledno vreme reši. Bionergija mi je bila poznata, ali joj nisam pridavao neki značaj. Sasvim slučajno sam sa Dejanom došao na temu mojih problema sa krajnicima baš kada sam imao jednu od mnogobrojnih upala i odmah smo uradili tretman. Osećaj tokom tretmana ne mogu dobro rečima opisati, ali mogu reći da sam osetio strujanje energije oko sebe i u svom telu. Isto veče nakon tretmana bol je postao puno slabiji, da bi sledeće jutro sasvim nestao. I evo, već dve godine nakon toga, čak i kada se prehladim, sa krajnicima nemam problema. Sada svim ljudima toplo preporučujem ovu vrstu, jer sam se lično uverio da itekako pomaže, iako nisam bio neki veliki vernik.

MARIJA I JADRAN (CRES)
Kao prvo zahvaljujem se na tretmanu kojeg ste mi poklonili. Pomogli ste nam puno.
Sinoć sam osjetila djelovanje 1 sat. Još jednom hvala.
Ja sam jako osjetila djelovanje. Kako rekoh i prošli puta i sada mi se lijeva noga tresla, najviše u predjelu koljena. Koljeno mi je natečeno i boljelo me je noču kada noga miruje. Duboko žiganje me probudi, ali odkada uzimam Vaš  tretman, žiganje je nestalo. To je već veliko olakšanje za mene i vjerujem da če ići na bolje.
Godinama u ušima imam neku alergiju, svrbe me uši i stalno ih moram mazati. Isto osjećam olakšanje, jer odkada uzimam Vaš tretman nisam osjećala da me svrbi.
Na licu ranica se skoro povukla i vjerujem da če skroz nestati. Ona mi je stvarala veliku poteškoću kod pranja glave ili umivanja. Nisam je smjela kvasiti. Sada mi i ona nestaje.Danas osjećam kao da mi je glava u nekom obruću. To sam oječala i zadnji put ali do sutra će to nestati.
Što se Jadrana tiće. dragi Dejane, njemu su prestali grčevi u nozi, bolovi u ramenu, jer nije moga dizati ruke bez bolova. Hemeroidi su mu se povukli. Sve u svemu, Vaša terapija na daljinu nam je mnogo pomogla.

MILICA (NOVI SAD)
U junu mi je otkriven povisen -donji- krvni pritisak za koji sam dobila lekove za koje mi je receno da moram dozivotno da ih koristim ali od kojih mi nije nista bilo bolje, naprotiv. Odlucila sam da probam nesto drugacije i otisla kod Dejana.
Posle 3 tretmana kod njega ne samo da mi se normalizovao pritisak nego sam uskoro /2 nedelje/ posle rekonektivnog lecenja i rekonekcije otkrila da vise nemam cistu na zubima s kojom sam se `borila` 14god., koju sam 2 puta operisala ali se ponovo pojavila.
Hvala Ti Dejane
Moj otac, 78god., prosle godine u julu mesecu je operisan od karcinoma debelog creva a u septembru iste godine, od karcinoma  mokracne besike. Sve je `teklo` dobro do proleca kad je poceo opet da ima tegobe. Uradjen mu je CT-snimak stomaka koji je pokazao da ima recidiv i na debelom crevu i na besici. Ovog puta rak se vratio u obimnijem i gorem obliku nego prosle godine.
Cekali smo da se dogovori operacija, ruzna, velika, radikalnija nego prethodna.Odlucili smo da ga odvedemo kod Dejana.On mu je uradio 5 tretmana lecenja posle kojih je otac imao vrlo burnu reakciju u smislu ciscenja organizma. Otisao je u bolnicu na rektoskopiju da bi se utvrdio tacan polozaj tih  ruznih promena u njegovom stomaku, da bi se sto bolje pripremili za njegovu operaciju ali…rektoskopija je pokazala da vise nema NI TRAGA nikakvim promenama u njegovim crevima i operacija je otkazana.
Svi smo bili u cudu, bili smo van sebe od srece!
Veoma smo zahvalni sto postoje ljudi kao sto je Dejan! HVALA!

DRAGAN (Novi Sad)
S obzirom na moje ozbiljne zdravstvene probleme : genetska bolest-poremećaj metabolizma gvožđa koja za posledicu ima oštećenje srca, jetre, pankreasa…, odnosno – dijabetes tipa 2 /insulinozavisan/kardiomiopatija, oštećenja jetre /otečena i tvrda jetra sa velikim transaminazama/, hronicni gastritis, bolovi u nogama i stopalima, visok krvni pritisak… Do polovine juna sam proveo na bolničkom lečenju, u trajanju od dva i po meseca, da bi se terapije nastavile kod hematologa.  Početkom avgusta meseca imao sam peh sa levim ramenom i pri tome sam doživeo lom kosti u istom. Iz svega navedenog imao sam potrebu da se javim Dejanu.
Prvi rekonektivni tretmam mi je radjen u sedećem položaju iz razloga što mi je cela leva strana i rame u imobilizirajućem zavoju. U toku terapije u prvih desetak minuta nisam posebno nista osetio da bi posle togo u glavi osetio blagi pritisak koji oscilira ka temenu glave. Blagi pritisak u glavi se javljao u jednakim vremenskim razmacima da bi u medjuvremenu osetio desetak  blagih impulsivnih  bolova u levom ramenu i to na mesto loma kosti. Po završetku prvog tretmana osetio sam svežinu, snagu, raspoloženje…
Do dolaska na drugi tretman prestali su bolovi u levom ramenu a šetnje su mi prijale. Disao sam punim plućima.
Drugi rekonektivni tretman to je poseban i nezaboravan doživljaj . Odmah po početku tretmana osetio sam u glavi blagi pritisak ,lagano i usporeno disanje, opuštenost… Nakon nekoliko minuta u desnom kolenu mi se pojavio blagi bol i posle nekoliko trenutaka je nestao. Impresija počinje u trenutku kada, ne svojom voljom, počinjem da ispravljam kičmu,glavu a levo rame, bez mog voljnog efekta, se samo zateže povlači ruku i namešta u pravilan položaj. Istovremeno i položaj nogu se menja, postaju sve lakše i dobijam osećaj da lebdim. Do sada ne doživljeno fascinantno.
Do dolaska na treći tretman prestali su bolovi u nogama i stopalima kao i otoci, imam više snage, elana, raspoloženja. Levo rame bez bolova pokrećem u svim pravcima.
S POŠTOVANJEM, Dragan Savić

Jelena (Sremska  Mitrovica)
Nisam Vam se dugo javljala jer sam čekala da ipak prođe izvesno vreme, u kojem bih mogla primetiti i potvrditi neke promene.
Interesantno,većina  onog što se pojavilo posle prvog rek. lečenja je i tako ostalo.
Rekla sam Vam, ako se sećate, da imam neki imagin. strah od mraka, tj. nečeg u mraku — nije mi jasno kako taj strah nisam ranije povezala sa nekim čudnim događajima u detinjstvu, sada znam otkuda je došao taj strah, da je bio opravdan, kao da sam oduvek znala da nismo sami, i sada tako mislim, ali se više ne plašim, ne da se ne plašim — ne hajem, ni najmanje!!Ja sam se sa tim saživela, bio je deo mene i nije mi ni na pamet padalo da to može da se promeni–možda sam zato bila kod Vas!
Moje reumatske tegobe–imala sam posle svake prehlade, i najmanje, bolove u potiljku, prilično neprijatne, do sada ih nisam ni jednom imala.
Usklađen hormonski rad–znatno ublažen PM sindrom.
Osećaj neke snage u svakom pogledu — i loša strana toga, ugojila sam se, posle Rek. povez. sam stalno imala potrebu da jedem, kao da sam osećala da mi treba gradivni materijal za nešto, a za čega, ne znam, tek sada sam malo stala. Malo li je!!

Natalija (Novi Sad)

Postovani Dejane,
Nakon kratkog vremena moje licne rekonekcije (pre tri nedelje), dogadjalo mi se mnogo toga sto zelim da podelim sa vama. Osecam se stabilnije u okolini ljudi(ranije mi je svaki izliv negativne energije izuzetno tesko padao), konstantno raspolozeno I pozitvno. Imalasam vise prilika kako da pomognem sebi ,tako (stidljivo) I drugima u mojoj porodici. Moje dete je dve godine, nakon svake prehlade, imalo opstrukciju pluca sto je bivalo izuzetno stresno. Nakon tretiranja ovom energijom, prvi put da se to nije dogodilo, nego je povracala sav sekret natalozen na plucima I normalno prodisala. Supruga “sam” izlecila od glavobolje ,a da tonije ni primetio blago ga drzeci za celo.Takodje, sebe sam bila u situaciji dva puta da podvrgnem lecenju. Prvi put pre dve nedelje kada sam stavila ruke na svoje telo I htela da otklonim simptome gripe. Energija je “trcala” kroz celo moje telo. Kada se senzacija zustavila, osetila sam da nemam nikakve simptome (tezinu u glavi,zacepljen nos,malaksalost). Drugi put, kada sam bila u situaciji da iskusim ovu zadivljujucu energiju, bilo je sinoc kada sam se oporavila od bolesti zeludca (tako su mi rekli doktori I dali mi da pijem neke lekove koje uopste nisu pomagali). Zeludac me je boleo nesnosno vec pet dana,tako da se refleks bola prosirio preko celih ledja. Uzela sam bolovanje I sada sam kod kuce. Nocas, kada vise nisam znala sta cu sa sobom, zadnjim snagama sam usmerila svoju paznju na ruke koje sam drzala na stomaku. Posle par minuta pojacavanja zarenja ruku, imala sam osecaj da mi neko stavlja svoje ruke na moje I preplavljujuca energija me je totalno obuzela. Od tada (jedan ujutru) pa do kraja rada energije (cetiri ujutru) ja uopste nisam imala kontrolu nad procesom lecenja. Disanje mi se ubrzavalo, usporavalo, misici pomerali na razne strane…U jednom momentu, udahnula sam tako duboko da sam osetila ispod dijafragme kako mi se pomera zuc (kao neko da ga ispravlja,okrece,namesta…). Shvatila sam da me je ustvari bolela zuc. Nakon iscrpljujuca tri sata, koja inace ne bih spavala od bolova, sve se umirilo. Kao da mi je neko vodio ruke, pocela sam da pipam stomak I shvatila da to “’neko “’ radi da bi ispitao da li me jos nesto boli. Zaustavilo se na jednom delu tela koji je jos reagovao na bol. Tada je uradjena korekcija I tog dela tela. NAkon toga vise nisam imala bolova. Jedino su me boleli misici od napora sto je energija registrovala I pocela da mi pomera telo tako da su mi se misici istezali I sve dok napetost nije prosla. Shvatila sam da energija izuzetno vodi racuna koliko moze daleko da ide spram izdrzljivosti tela. Vecinom trajanja tretmana sam bila u stanju da telepatski komuniciram sa njom (ili nekim) tako da sam tacno znala gde ruke da stavim. I na kraju mi je receno da ce me sutra jos malo boleti I da ce sve proci. tako je I bilo. Jos malo sam jutros drzala ruke na jednom delu ispod rebara I bol je sasvim nestao. Ko zna sta bih morala da prodjem redovnim medicinskim putem, pogotovo sto sam saznala da je u pitanju zuc. Ova rekonekcija je zaista dar sa neba. Zaista sam srecna sto sam u toj prici zahvaljujuci Vama. Puno pozdrava.

Jovo (Novi Sad)

Dejana sam upoznao kada sam došao da namestim atlas, misleći da moji simptomi ukazuju na nepravilan položaj koji mi stvara gomilu problema… Ali nakon nekog vremena sam primetio da su neki problemi ostali i da se sve lošije osećam. Podlegao sam konstantnom stresu kojem sam bio izložen, proživljenim traumama, obuzeli su me strahovi koje nisam mogao da kontrolišem, svaki dan sam imao iste rituale koji su posle nekog vremena počeli da vladaju sa mnom, izgubio sam kontrolu nad svojim životom i sobom…
Dejan mi je uradio tri tretmana iscelenja i rekonekciju. Već nakon prvog tretmana sam se osećao smireno i mnogo bolje, ostali tretmani su me uravnotežili i oslobodili strahova i negativnih misli. Za vreme tretmana iscelenja sam imao interesantne senzacije treperenja očiju koji su se desavali nezavisno od moje volje, osećao sam pulsiranje u temenu glave, blago istezanje udova i poboljšanje sluha za koje nisam ni primetio da imam problem a sa kojim sam se vremenom verovatno i saživeo.
Kod lekara zvanicne medicine nisam išao jer sam znao da ne bih mogao da izbegnem lečenje medikamentima.
Ovaj vid lečenja energijama nisam shvatao ozbiljno, ali sam se uverio da je rekonekcija i rekonektivno iscelenje važna karika u lancu zdravog odnosa prema zdravlju i njegovom lečenju.
Sve pohvale Dejanu i želim mu puno uspeha u radu!!!

Kalinda (Apatin)

Poštovani Dejane,
Pitali ste me da li želim svoje iskiustvo da podelim na vašem sajtu, a ja vam sa velikom zahvalnošću kažem – da!
Godine sa hroničnim bolom u predelu vrata (sa izraženom diskopatijom i šetanjem diskova, koji su mi pravili velika uklještenja)i velikim tegobama koje sam zbog toga imala su nestale vašom terapijom i nameštanjem atlasa.
Prvi put, nakon mnogo godina imam rasterećen vrat i slobodu pokreta (mada još uvek strah, jer sam godinama naučila da budem oprezna, da ne bih izazvala uklještenje koje je bilo veoma bolno i zbog kog mi se i desna ruka kočila).
Neko sam ko se ceo život bavi različitim vrstama sporta i rekreacije, a zadnjih godina sam bila primorana da od svega odustanem, jer nisam mogla. Doktori su mi branili svaki vid aktivnosti, obavljanje poslova kao što su usisavanje, širenje veša… tj.sve gde mi ruke moraju biti iznad glave ili pod teretom.
Nisam mogla to da prihvatim sa svojih četrdeset godina i odlučila sam da, ukoliko mi savremena medicina ne može pomoći, svakako moram naći način sama! Drago mi je da jesam, jer sam došla do vas i prepoznala vašu energiju!
Imate divan pristup životu i svemu što vas okružuje, divnu porodicu (i divnog psa!) i od sveg srca vam želim da istrajete u ovoj divnoj misiji koju imate na ovome svetu!
Iskrene preporuke za sve koji pokušavaju da pomognu sebi ili drugima!
S velikim poštovanjem, Kalinda Ličina!

Magdolna (Milano)

Verujem da su senzacije koje se dozivljavaju tokom Rekonekcije veoma razlicite od pacijenta do pacijenta, i smatram da je mnogo vaznije podeliti posledice i rezultate nakon uradjenog tretmana. Ubrzo nakon tretmana sam pocela da dozivljavam veoma pozitivna iskustva na svim poljima. Moje zelje i zamisli su se pocele ostvarivati neverovatnom brzinom i lakocom. Nalazila sam se uvek na pravom mestu u pravo vreme i upoznavala ljude koji su mi ukazvali pravi put i pomagali u realizaciji mojih zamisli. Inace, zivim i radim u Milanu kao profesor engleskog jezika u privatnoj skoli i kao umentik, slikar. Ubrzo nakon tretmana, uspela sam da prodam dve slike i da budem pozvana da ucestvujem na dve bitne izlozbe u Milanu. Otvaranje trece je u maju u Nju Jorku! Moji ucenici se veoma zadovolji mojim casovim, hvale me svojim kolegama i skoro svake nedelje broj ucenika se povecava! Mnogi mi govore da zracim veoma pozitivnom energijom! Zbog posla zelela sam da se preselim u sam Milano, jer sam do sada zivela i malom mestu nadomak Milana. Kako sam ovo pozelela, nasla sam stan koji mi se veoma svideo, uspela da se dogovorim sa vlasnikom stana da ga renovira kako ja zelim, tako da prakticno ulazim u kompletno renoviran stan u centru grada i placam ga po veoma povoljnoj ceni. Mojoj cimerki sam u februaru rekla da se spremi je cemo se ovog proleca seliti i od 1. maja cemo ziveti u Milanu. Kada sam joj ovo rekla stan jos nisam nasla, samo je postojala veoma snazna zelja. U novi stan ulazimo 1. maja! Mislim da to sve govori o moci i snazi Rekonekcije, pozitivnog razmisljanja i snazne vizuelizacije! Hvala najlepse Dejanu na ovom preobrazaju! Sada jedva cekam svaki novi dan iscekujuci zeljno nove informacije i da bih videla koja ce mi se nova zelja ostvariti!

Budite slobodni da me kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja putem telefona 063 7818333 ili putem kontakt forme.

Call Now Button