O meni

Dejan-Berbatovic-rekonekcija-meditacija-biografija

Kratka biografija

Rođen sam 1966.godine u Novom Sadu, gde sam završio osnovnu školu, Karlovačku gimnaziju i Pravni fakultet. Oženjen sam i imam sina. Moj interes za duhovno, kao i granična područja nauke datira od pre dvadesetak godina, kada sam naučio Transcendentalnu meditaciju i praktično započeo sa studiranjem Vedske nauke. U međuvremenu sam postao učitelj TM-a, a zatim guverner i Nacionalni direktor Saveza za TM i prošao veliki broj seminara za razvoj svesti u različitim vedskim akademijama širom sveta, a posebno u Evropi i Indiji.

Moje poznavanje svesti, kao i iskustva u radu sa mojim klijentima su takođe rezultirala i gostovanjima u tv emisijama sa nacionalnom frekvencijom.

Od Mahariši Maheš Jogija – vrhunskog autoriteta u polju svesti, dobio sam titulu Dr.političkih nauka sa Vedskog univerziteta u Flodropu (Holandija). Daljim radom na sebi moj interes se proširio na izučavanje Ayurvede, a isto tako i na druge oblike lečenja i isceljivanja ljudi i životinja. 2007. godine postao sam master reikija. Aprila 2008. započeo sam školovanje kod dr. Perla  i stekao mogućnost da se bavim Rekonektivnim isceljivanjem, a jula iste godine sam ovladao i Rekonekcijom.

Ovim putem izražavam duboku zahvalnost Mahariši Maheš Jogiju i svim mudrim ljudima od kojih sam sticao znanje.

Dejan Berbatović

Budite slobodni da me kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja putem telefona 063 7818333 ili putem kontakt forme.

Call Now Button